
Tosti in de airfryer: een smakelijke openbaring!
Uit veel huishoudens is de Airfryer inmiddels niet meer weg te denken en daar kan ik heel goed inkomen. Sterker nog: ik zou zelf ook niet meer zonder kunnen. In deze tijd waarin de energiekosten zo torenhoog zijn, vind ook ik het zonde om een hele oven te moeten voor verwarmen voor een enkel broodje. In zulke gevallen biedt een Airfryer dé uitkomst.
Ik ben altijd een enorme fan geweest van tosti’s die gebakken zijn in een pan, dat mag duidelijk zijn. Maar toen ik een tosti in de Airfryer probeerde, wist ik niet zeker of ik ooit nog iets anders wilde proberen.
De Airfryer weet het brood namelijk zo krokant te maken dat andere apparaten niet snel kunnen evenaren, zelfs niet als ik mijn tosti’s in een contactgrill bereid!
Wat me ook opviel bij deze Airfryer tosti, is dat de kaas op een veel gelijkmatigere manier smelt. Kijk eens naar die heerlijke kaasdraden op de foto. Dat wil je toch gewoon op je tosti hebben?
Voor dit eerste experiment heb ik een eenvoudige tosti gemaakt met twee verschillende soorten kaas, een vleugje mosterd, en in plaats van boter heb ik de buitenkant ingesmeerd met mayonaise (een geweldige tip!).